Parad@s
Parados
+ 50
Terrassa
Colectiu
Colectivo

.

Barra

Subir

lunes, 22 de noviembre de 2021

“Visita arqueològica. La Cova Simanya”

 


Visita geològica i arqueològica a la Cova Simanya. 
 

Dissabte 27 de novembre de 2021. 

El punt d’inici de la ruta és a COLL D’ERES (2.00756 - 41.67064) a les 10.30 o a les 12h, segons la sessió a la que us hagueu apuntat. Aquells que ho vulgueu podeu anar a Coll d’Eres des de Coll d’Estenalles amb el guia que sortirà d’allà ben puntual a les 9.50 i a les 11.20h.

A Coll d’Estenalles hi ha el Centre d’Informació (938 31 73 00) i l’aparcament (Ctra. De Terrassa a Navarcles, Km. 14,8). Des d’aquí, una pista molt fàcil i gens perdedora us portarà a Coll d’Eres en un recorregut a peu d’uns 30 minuts. 

Si veniu amb cotxe, compteu que l’aparcament de Coll d’Estenalles és el més utilitzat del Parc Natural i, els caps de setmana i festius, a partir de les 10 comença a haver-hi problemes per aparcar. 

Si veniu amb transport públic, al següent enllaç trobareu tota la informació per arribar a Coll d’Estenalles:  https://parcs.diba.cat/web/santllorenc/bus-parc

Us recomanem que porteu calçat de muntanya, llanterna i algun tipus de casc. 

Per a qualsevol dubte, quedem a la vostra disposició. 

Moltes gràcies!

Es realitzaran 2 sessions: 

10.30 a 12h. 

12 a 13.30h.

Trobada amb el guia COLL D’ERES. 

Visita geològica i arqueològica a la Cova Simanya.  

Itinerari: El punt de trobada és Coll d’Eres (s’ha de comptar que l’accés amb cotxe o bus parc es fa des de Coll d’Estenalles i que cal caminar 30 minuts per una pista molt fàcil per arribar a Coll, d’Eres). El camí de Coll d’Eres a la cova és una canal i hi ha algun tram de grimpada. 

MATERIAL: obligat bon calçat de muntanya, aigua, esmorzar, roba d’abric, llanterna i casc, qui en tingui.  A l’interior de la cova és obligat l’ús de mascareta. 

NºPLACES: 15 persones per sessió, total 30.

No hay comentarios:

Publicar un comentario